Aktuellt

PREMIÄR AV MIN PAPPAS ÖGON

Min pappas ögon är ett magisk-realistiskt kammarspel om längtan efter gudomligt ingripande när inget annat återstår. Om livslånga hemligheter och ett, eller till och med två, uteblivna underverk. Om möjlig försoning och relationen till ett ofött barn. Läs mer om Min pappas ögon.

Nu har biljetterna släppts till våra föreställningar!

Castorscenen/Södertälje 2 juni

Castorscenen/Södertälje 3 juni

ART & VIDEO
PRODUCTION
SUMMER CAMP

Den 4-8 juil anordnade Livet Bitch! Scenkonst ett sommarläger inriktat på videokonst och green screen i samarbete med Västergårds fritidsgård och Ung fritid. Roxy Farhat, som bland annat har regisserat musikvideos till flera stora artister, ledde lägret.

Arvsfondsprojektet Community Art Lab Sweden beviljat!

Under workshopdagarna fick deltagarna en introduktion samt inspiration till hur man kan arbeta med green screen och video. Resultatet blir ett eller flera videokonstverk som kommer att visas på den kommande digitala scenen Community Art Lab Sweden.

Videoverken utformades baserat på ungdomarnas idéer om hur de vill berätta om sig själva, sina liv och sin plats Södertälje. I workshopen ingår allt från brainstorming, filma framför green screen, arbete med text och arbete med olika former av bildspråk/foto som ungdomarna vill ha med i berättandet.

EXTRAFÖRESTÄLLNING
AV ROMEO OCH JULIA

Drömspelet på temat Romeo och Julia och ung förbjuden kärlek spelas på Södertälje Stadsscen den 6 september. Urpremiären ägde rum på Konserthuset Stockholm i oktober 2021. Föreställningen är ett samarbete mellan Kungliga Filharmonikerna, Orkesterskolan El Sistema Södertälje och Livet Bitch! studio.

Biljettinformation kommer.

SEMIFINALIST
I BERLIN
OCH SAN
FRANSISCO

Vi är otroligt glada att filmen Innan bröllopet (Before the wedding) är uttagen semifinalist till Berlin Shorts Award och San Fransisco Indie Short Festival!

Grattis hela teamet!

Kontakta oss

info@livetbitchscenkonst.se

Besöksadress

Hörsalen (Lunagallerian)
Storgatan 15
Södertälje

Postadress

Livet Bitch! Scenkonst
Västerkärv Fruängen 1
646 92 Gnesta
© 2022 Livet Bitch! Scenkonst empowered by Sofia Wennström